Kitesurf CAMP !!


Nieuw zijn in het 2014 seizoen de kitesurf camps. Lees meer op onze partner site kitesurfcamp.eu of lees verder hieronder:

 

kitesurfschool oostvoorne

 

Een hele week van maandag tot en met vrijdag die in het teken staat van het leren kitesurfen. Je zult de basis leren onder begeleiding van een instructeur en vooral heel veel zelf kunnen oefenen met ons materiaal. Terwijl een instructeur je van hulp en tips voorziet. Wij zorgen voor alle materiaal en instructie. Er is elke dag iets te doen.

 

Waait het een keer iets minder dan geven we theorie lessen en gaan we wake boarden aan de kabel. Wake boarden leert je op een klein board varen en die board skills heb je ook nodig bij het kitesurfen.

Wij regelen een overnachting voor jou  voor de hele week.Je kunt aanschuiven op de camping, tussen de andere cursisten die van alle nationaliteiten zullen zijn. Of we brengen je tegen een kleine meer prijs onder in hotels waarmee we samenwerken, ook een pension of een appartement kunnen we voor je verzorgen.

 “Omdat je 5 dagen kitesurfen leeft en ademt zul je hele erg snel vooruit gaan”

Waait het een keer iets minder, dan is er genoeg te doen. Naast wakeboarden, kunnen  we  vlakbij ook gaan golfsurfen, windsurfen, mountainbiken of standup paddle boarden. Omdat we aan de kust zitten is er veel wind waarmee we iets kunnen doen.

Het kite camp programma zijn lesdagen met groepslessen en lesdagen waarbij je met een buddy zelfstandig gaat oefenen met kitesurf kites en boards onder begeleiding van instructeurs. Omdat je 5 dagen kitesurfen leeft en ademt zul je hele erg snel vooruit gaan en op het eind van de week ben je een zelfstandige kitesurfer.

Kitesurf leren kitecamp

vanaf juni tot einde van september !

 

Aanbiedings Prijs – Kitesurf camp: 499 € 

  • Duur: 5 lesdagen in 1 week van maandag tot vrijdag.

Go and check:

kitesurfschool oostvoorne