Team


Onze kitesurf school draait op onze zorgvuldig uitgezochte leraren die het leuk vinden om cursisten op weg te helpen in deze sport. Het zijn allemaal zeer ervaren gecertificeerde sportleraren omdat sportles geven een vak is en daarnaast zeer ervaren, gecertificeerde en goede kitesurf leraren. Het zijn ofwel KNWV (Koninklijk Nederlands Watersport Verbond) gecertificeerde ofwel IKO (International Kitesurf Organisation) gecertificeerde leraren. Ze zorgen dat jij het maximale uit je kitesurf lessen kunt halen. En ze zijn naast een super locatie en  het beste beginners materiaal een garantie voor een snelle start in de kitesurfing sport.

kitesurfles-powerkite-oostvoorne

 

Bart Kisters

 

De school is opgericht door Bart Kisters die aan de wieg stond van het kitesurfen in Nederland in 1999. Hij kent de sport vanaf het begin en geeft zelf al 13 jaar kitesurf les en is  een van de meest ervaren leraren van Nederland, die zijn expertise geleend heeft aan de KNWV, de IKO en aan de NKV.  Hij begeleidt en traint daarnaast zijn team en bewaakt de doelstelling van de kitesurfschool.

Maarten van Es

Maarten van Es

 

Een doelstelling die eigenlijk al 13 jaar onveranderd is:  het leveren van een zeer goede kitesurf training zodat onze cursisten efficient, snel en met plezier de volledige basis kunnen leren van de kitesurf sport.